Meubelspuiterij Deventer

Wie zijn wij

MeubelspuiterijDeventer: werk in uitvoering peter

Voorstellen

Mijn naam is Peter Mostard. Ik ben in 2009 begonnen met meubelmakerij Peter Mostard Woodworker. Al snel kwam de vraag of ik ook meubels kon spuiten en later ook keukens. In 2011 heb ik de cursus meubelspuiter bij het HMC in Rotterdam gevolgd. Inmiddels hebben we een complete spuiterij ingericht. Na piano's, kroonluchters, een ijszeiler, vele kasten en dressoirs verzorgen we inmiddels complete makeovers van interieurs en keukens. Ook de zakelijke klant weet nu zijn weg te vinden naar onze spuiterij.

MeubelspuiterijDeventer: werk in uitvoering

Door mijn persoonlijke benadering probeer ik het verschil te maken. Als u een vraag heeft over een meubelstuk om te spuiten, kom ik graag bij u langs om de mogelijkheden met u door te nemen. Ik kan dan de (on)mogelijkheden met u doornemen, de kosten voor het spuiten vaststellen, het eventuele vervoer naar de spuiterij bespreken en gelijk de planning afstemmen.

MeubelspuiterijDeventer: werk in uitvoering stagiair

Stage

Als bedrijf willen wij graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen. Binnen ons bedrijf hebben we daarom plaats voor stagiaires die het vak van meubelmaker of meubelspuiter willen leren.

Vanaf september 2015 hebben wij nog ruimte voor een stagiaire.

© 2014 meubelspuiterij Deventer algemene voorwaarden links